Advocaat erfrecht nodig in Amsterdam?
Bel vrijblijvend:
Home > Mediation
stoelen tafel mediation

Mediation nodig bij erfenis?

Mediation in Amsterdam

Wanneer u in aanraking komt met erfrecht is er vaak sprake van het verlies van een dierbare. Tijdens een emotionele periode moeten er opeens allerlei praktische zaken geregeld worden. U en uw familieleden zitten nog midden in het rouwproces. Beïnvloed door verdriet kan dit leiden tot overhaaste beslissingen of het ontstaan van conflicten. Wellicht bent u zelfs aangewezen als executeur. Onverwachts wordt u opeens de verdeling van de erfenis in de schoenen geschoven.

Omdat iedereen op zijn eigen manier met het verlies omgaat kan het verstandig zijn om voor mediation te kiezen. Ons kantoor biedt hulp bij bemiddeling bij erfrecht afwikkeling.

Voorkomen door mediation

Een geschil bij de verdeling van een erfenis kan een langdurige negatieve invloed hebben op de relatie tussen de betrokkenen. Het komt voor dat erfgenamen de wens van de overledene niet respecteren. Overmand door emotie kunnen ergernissen juridische procedures tot gevolg hebben. Wij bieden erfenis mediation aan in Amsterdam om nare gevolgen te voorkomen. Onze onpartijdige tussenpersoon probeert de betrokken partijen bereid te krijgen om naar elkaar te luisteren. Het uiteindelijke doel is om een oplossing te vinden waarbij iedereen zich goed voelt. Op die manier bespaart u de kosten en moeite die bij een procedure komen kijken.

Wilt u meer informatie over de bemiddeling die wij aanbieden? Neem contact met ons op voor ondersteuning. Zo zorgt u ervoor dat uw conflict in Amsterdam niet uit de hand loopt.

Menu